Medlemsservice

Vi har nu tagit beslutet att skydda vissa sidor med inloggning samt att det bara är medlemmar i SK3GA som har access till detta innehåll.

Ett exempel är sidan för manualer. Se; https://sk3ga.se/om-sk3ga/medlemsservice/manualer/ Där får du även information om hur du som redan är medlem får access till materialet om du inte fått inloggningsuppgifter. Du som icke-medlem kommer tyvärr ej att ges tillträde till materialet – inga undantag kommer accepteras.

Vidare får vi hemsidan mer transparant då vi kan meddela lite mer känsliga dokument och uppgifter för dig som medlem i föreningen. Vidare så kan vi komma att uppdatera vår Integritetspolicy där vi ges möjlighet att posta bilder utan att kränka den personliga integriteten. Dessa bilder kan då komma att enbart beskådas av föreningens medlemmar. Vi får be att återkomma i denna fråga.

73 de Styrelsen

 

Posted in SK3GA.