SK3GA håller stängt tillsvidare

Med anledning av pågående COVID-19 pandemi håller vi stängt för möte i klubblokalen. Detta gäller tillsvidare. Ändringar meddelas på https://sk3ga.se

Medlemmar är dock välkommen att nyttja klubblokalen för att aktivera signal och lufta utrustningen. Men…

För att göra detta är det noga att man tvättar händerna direkt man ankommit stugan. Man får helt enkelt inte passera hallen förrän man tvättat händer med tvål och vatten på toaletten. Vill du koka kaffe eller nyttja kökets faciliteter tvättar du händerna före och efter detta. Håll en god handhygien under hela dit besök. Avstå även besök om du känner dig minsta lilla krasslig.

Vidare så är föreningens radioutrustning även tillgänglig för kommun och myndigheter om det så krävs. Skulle ett sådant behov uppstå meddelar vi detta så snart vi kan.

Följ pandemins utveckling och myndigheters rekommendationer på www.krisinformation.se

Hudiksvall 2020-03-15

Henrik Persson, Ordförande för SK3GA Hudiksvalls Sändareamatörer