SK3GA stänger för fysiska träffar

Då smittspridningen av Covid19 nu åter tar fart stänger vi nu ner de fysiska träffarna och fortsätter att enbart träffas digitalt på Jitsi. Länk till Jitsi hittar du på hemsidan sk3ga.se

Vi kommer initialt att hålla stängt 9/11, 16/11 & 23/11. Vi kommer efter den 23/11 ta ett nytt beslut och se om vi kan återuppta de fysiska träffarna igen.

Medlemmar är dock välkommen att nyttja klubblokalen för att aktivera signal och lufta utrustningen. Men…

För att göra detta är det noga att man tvättar händerna direkt man ankommit stugan. Man får helt enkelt inte passera hallen förrän man tvättat händer med tvål och vatten på toaletten. Vill du koka kaffe eller nyttja kökets faciliteter tvättar du händerna före och efter detta. Håll en god handhygien under hela dit besök. Avstå även besök om du känner dig minsta lilla krasslig.

Vidare så är föreningens radioutrustning även tillgänglig för kommun och myndigheter om det så krävs. Skulle ett sådant behov uppstå meddelar vi detta så snart vi kan.

Följ pandemins utveckling och myndigheters rekommendationer på www.krisinformation.se

Hudiksvall 2020-11-06

Ordförande SA3BPE Henrik och föreningens styrelse

Posted in Information, Nyheter, SK3GA.