sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Mellandagsmeeting på SK3GA

Vi kör traditionsenligt mellandagsmeeting på SK3GA denna dag. Mer info kommer!
Författare: SA3BPE
Läs mer

Lussefika på SK3GA

Vi kör detta datum traditionell lussefika på SK3GA. Mer info kommer!
Författare: SA3BPE
Läs mer

Nyttiga länkar om DMR

Här kommer en länk till en bra länksamling som SA3BPE satt ihop som behandlar stort som smått kring DMR. Se här: https://sa3bpe.se/2019/11/nyttiga-komigang-siter-for-dmr/
Författare: SA3BPE
Läs mer

Rekommendation för SSA-bullen på DMR

"Teamet bakom SWEDMR och den svenska masterservern 2401 rekommenderar from 2019-11-17 att SSA-bulletin läses på talgrupp 2410. Meddela gärna 15-20 min innan uppläsningen på TG240 och TG2400-TG2407 att bullen läses på TG2410 då fler får chans att checka in/delta. Meddela gärna även klockslag eller om ”X minuter läses SSA-bulletin på TG2410”. Talgrupp 2410 är länkad till DCS/XLX010D på D-Star och YSF. …
Författare: SA3BPE
Läs mer

Rensa upp i lokalen...

Det pågår just nu ett arbete med att rensa upp i lokalen och göra oss av med massa onödiga saker. En liten arbetsgrupp har påbörjat detta arbete där vi ställer allt överflödigt på lilla bordet (se bild). Kom gärna förbi och välj ut det du vill ha. OBS! Ta inget med dig från lokalen utan sätt en lapp eller märkning …
Författare: SA3BPE
Läs mer

Resultat AMPRnet Kapellg - Steng

Resultat AMPRnet Kapellgatan - Stengatan. Här kommer ett litet delresultat av AMPR-projektet från klubblokalen till Stengatan. Projektbeskrivning håller vi på att slutställa då det har varit lite "trial and error" med konfigurationen samt test av utrustning.
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter