sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

SK3GA håller stängt tillsvidare

Med anledning av pågående CONVID-19 pandemi håller vi stängt för möte i klubblokalen. Detta gäller tillsvidare. Ändringar meddelas på https://sk3ga.se Medlemmar är dock välkommen att nyttja klubblokalen för att aktivera signal och lufta utrustningen. Men… För att göra detta är det noga att man tvättar händerna direkt man ankommit stugan. Man får helt enkelt inte passera hallen förrän man tvättat …
Författare: SA3BPE
Läs mer

SSA årsmöte 2020 inställt

SSA årsmöte 2020 i Östersund är inställt.  Läs mer på https://www.ssa.se/arsmotet-installt/
Författare: SA3BPE
Läs mer

MSB + SSA = Sant?

I måndags var ett helt gäng frivilligorganisationer på möte hos MSB - Myndigheten för Samhällsskydd & Beredskap. SSA var en av de ideella aktörerna som var representerad. "Måndag den 9 mars samlades ett trettiotal ideella organisationer på MSB för ett samtal om hur civilsamhället och MSB tillsammans kan arbeta för att stärka krisberedskapen och landets civila försvar. Mötet är starten …
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter