sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA


SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Här nedan hittar du senaste inläggen på hemsidan...

Uppföljning SK3BG's framtisdskonferens

Det har nu gått ett tag sedan vi var på SK3BG's Framtidskonferens och det har nu kommit ut följande frågeställning på deras hemsida. Frågor till klubbarna. SA3BPE svarar nedan i kursiv text:  Idén – behövdes konferensen ? -JA! Det behövs ett ständigt pågående arbete för framtiden. Vi behöver hela tiden utvecklas och lära av varandra. Detta är av yttersta vikt …
Författare: SA3BPE

Ny "motor" för nyhetsbreven

*** FYI *** Vi har nu uppdaterat själva "motorn" för vårt nyhetsbrev. Du som vill ha nyhetsbrev från oss (om du inte redan får det) fyller bara i nedanstående formulär så hamnar du på vår mejllista. Vi har anpassat allt detta enligt GDPR och vår integritetspolicy finns nu i huvudmenyn här på hemsidan.
Författare: SA3BPE

Framtidskonferens SK3BG

Framtidskonferens SK3BG
Här kommer en kort rapport från dagens Framtidskonferens SK3BG - Sundsvalls Radioamatörer arrangerade. Det var en mycket trevlig och givande konferens med deltagare från både SM2-, SM3-land, SSA, FRO och från SK3GA var SA3BPE och SM3FT medverkande. Dagen började med en fika där man riktigt kunde känna entusiasmen i luften om vad som komma skulle. Kl 10.00 körde SM3LDP/Markku igång Framtidskonferens …
Författare: SA3BPE

DMR - Digital Mobil Radio

Här hittar du information om DMR - Digital Mobil Radio. Anledningen till att jag samlar ihop denna information är kort och gott att det finns en hel uppsjö av information att finna på massa olika sidor. Jag vill helt enkelt försöka ge en så samlad bild som möjligt under ett och samma paraply. Nedan kan du alltså läsa mer om …
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter
MailPoet