sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Studiebesök på Iggesund Paperboard

Denna kväll blir vi insläppta på Iggesund Paperboard och får en guidning av SA3BPE Henrik. Iggesunds Bruk är ett av världens bästa kartongbruk med världsledande kvalitet på sin kartong och pappersmassa. Vi har satt ett max antal för denna kväll om 8 personer. Anmälan är först till kvarn som gäller och hela rundvandringen tar ca 2-2,5 timme att genomföra. Ta …
Författare: SA3BPE
Läs mer

DL3-möte Sundsvall

VÄLKOMNA TILL DL3-MÖTE  MED VISNING AV LIMMARED RADIO OCH DATA:S PRODUKTER I SUNDSVALL. Datum o tid:         Lör. 12/10 . DL3-mötet startar 10.00 och slutar 11.00. Paus:                30 min. Limmared visar sina produkter med början 11.00, vi avrundar vid 16.00. Plats:                    Samma som framtidskonferensen: Nacksta Församlingshem: Sallyhillsvägen 11, Sundsvall. DL3 SM3GDT / Hans inleder med en kort resumé om …
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter