sk3ga-ssa-slogan
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

SK3GA önskar...

GladPåsk-1320x691-1
..ALLA en glad påsk!

Författare: SA3BPE
Läs mer

Echolink + DMR

Echolink + DMR Vi kommer inom kort gå online med en brygga mellan Echolink och DMR. Initialt kommer vi testa detta mot TG7 på DMR (grupp 24033). På Echolink kommer bryggan heta SK3GA-L. På detta sätt kan alla få tag i alla. Det finns ju mjukvara för dator och appar för Echolink för smartphone/platta. Väl mött!
Författare: SA3BPE
Läs mer

SK3RHU DMR - UHF

SK3RHU DMR - UHF är QRT. Felsökning pågår. Vi återkommer här på hemsidan när den åter är i drift eller vad felsökningen ger oss. Nu är repeatern uppe och kör igen. Den kommer köras på SA3BPE´s köksbord under kvällen för test och kontroll så allt är okej. Det gick tydligen fel under en firmwareuppdatering som tidigare gjordes idag på UHF …
Författare: SA3BPE
Läs mer

SK3GA Nyhetsbrev

Det har idag registrerats en del nya prenumeranter för vårt nyhetsbrev på kort tid och alla adresser det rör kommer från ett utskick som FRO Södra Hälsingland gjort. Det är ytterst olämpligt att outa e-postadresser som så skett i det berörda mejlet. Rimligtvis borde någon i denna mottagarlista ha skadlig kod på sin enhet eller att någon på listan reggat …
Författare: SA3BPE
Läs mer

Vi träffas from nu digitalt på Jitsi

From idag 1/4 träffas vi digitalt på Jitsi, https://meet.jit.si/SK3GA Efter lite tester med Skype och Jitsi som plattformar för vår digitala samvaro har vi efter kvällens digitala möte bestämt oss för att använda Jitsi som plattform. Detta för enkelhetens skull samt att man inte behöver registrera sig för att delta i våra digitala möten. Du klickar bara på länken ovan …
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter