sk3ga-ssa-slogan
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Kalendern uppdaterad

Nu är kalendern på hemsidan uppdaterad med alla aktiviteter i maj. Minst sagt full fart! Klicka på knappen läs mer här nedan för att komma till kalendern.

Lästips i Coronatider, gamla QTC inskannade

Följande QTC går att läsa i senaste SSA-bulle; "Arboga radioklubb och Arboga Elektronikhistoriska förening har nu skannat in 350 gamlaQTC, vilket är perfekt Coronalitteratur.Stor de skänkt av SM3ULU/David och SM3PJQ/Christer.Gå in på www.aef.se och välj fliken elektronikutveckling och sedan tidskrifter.Stor mängd annan teknikinformation finns givetvis också på aef.se, främst om flygetsteknikutveckling.Mycket nöje önskar SM5EMR/Jonny." Källa: https://www.ssa.se/ssa/bulletiner/senaste-bulletinen/
Författare: SA3BPE
Läs mer

För 5 år sedan gjorde vi..

..ja då gjorde vi verklig nytta med Amatörradio. Se; https://www.helahalsingland.se/artikel/tv-nodhjalp-styrdes-fran-hudiksvall Tidningsartikel:
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter