sk3ga-ssa-slogan
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Inför SSA Portabeltest 17/5

Idag har vi undersökt störningsnivån på det tilltänkta QTH:t för SK3GA/P under SSA Portabeltest våromgången 2020. Förvånande nog låg S-metern på S2-S3 så det bådar för ett mycket gott resultat på söndag. Kul! Mätningen gjordes med en Xiego G90, en smidig liten sak med bra spektrum! På besök hade vi även SA3CFT & SA3CJF från Bollnäs och de fick se …
Författare: SA3BPE
Läs mer

Alternativ länk till Jitsi

Vi har nu satt upp en alternativ länk till Jitsi efter att vi stött på bekymmer med den ursprungliga servern. Det rekommenderas att använda Google Chrome som browser. Länk 1: https://meet.jit.si/SK3GA Länk 2: https://public-meet1.glesys.com/SK3GA Upplever du störningar eller problem på länk 1 så meddelar du detta till info@sk3ga.se, för den som behöver handledning så finns det en utomordentligt bra Jitsiguide …
Författare: SA3BPE
Läs mer
Logotyp för Jitsi

RadCom Maj 2020

Nu kan du läsa majnumret av RadCom som Radio Society of Great Britain släppt helt gratis. Du hittar tidningen här; https://rsgb.services/public/radcom/sample-edition/ Trevlig läsning!
Författare: SA3BPE
Läs mer

I kalendern

Helsingeringen 17/5

Välkommen på Helsingeringen på DMR och Echolink. Se; https://sk3ga.se/digitalt/dmr/helsingeringen/
Författare: SA3BPE
Läs mer
Helsingeringen 17/5

SSA Portabeltest våren 2020

Då var det dags för SSA Portabeltest våromgång 2020. SK3GA/P aktiveras från Galgberget mitt i stan. Vi samlas kl 08:00 för antennuppsättning och inkoppling av rigg. Medtag egen förtäring. Ta med en stol att sitta på och varma kläder. Kläder efter väder. *** Tänk på att hålla social distans enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer! *** Har du minsta förkylningssymptom så ber vi …
Författare: SA3BPE
Läs mer

Digital träff 13/5

Digittal träff på Jitsi. Vi pratar om digital amatörradio. https://meet.jit.si/SK3GA
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter