sk3ga-ssa-slogan
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

30/3: SK3GA träffas digitalt via Skype

Med anledning av pågående pandemi träffas vi digitalt på Skype. Klicka på länken nedan för att komma till SK3GA´s Skypegrupp. https://join.skype.com/d1nXqEMBJnrc
Författare: SA3BPE
Läs mer

1/4: SK3GA testar Jitsi denna kväll

Denna kväll testar vi en plattform som heter Jitsi, se mer om plattformen här; https://jitsi.org/ Fördelen med Jitsi kontra Skype är du inte behöver någon app eller program för att komma in. Du behöver ej heller något Microsoftkonto. Det enda som krävs är en webbläsare, mic, högtalare och en webbkamera (kamera är inget måste, men trevligt om vi kan se …
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter