sk3ga-ssa-slogan
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Brygga mellan DMR och Echolink

Det finns nu en brygga mellan DMR och Echolink uppsatt för test & utvärdering. Det är SM0TSC Johan som har satt upp detta för oss. Tack Johan! Just nu hittar du bryggan på Echolink som SM0TSC-L och på DMR är det TG2401 som gäller. Repeatergruppen i SK3GA föreslår att vi sätter upp en liknande brygga mot TG240325 på DMR. Vi …
Författare: SA3BPE
Läs mer

SK3GA på Hamnews

Det finns nu en artikel på hamnews.se om vår Integritetspolicy. Kul att den bli uppmärksammad! Du hittar artikel här; https://www.hamnews.se/2020/04/03/uppfyll-gdprs-krav-pa-klubbens-hemsidautnyttja-sk3gas-text-om-integritetspolicy/
Författare: SA3BPE
Läs mer

Digital träff 8/4

Du kommer till webbläsarmötet här; https://meet.jit.si/SK3GA Du klickar bara på länken och vips så är du med. Se till att du har mikrofon, högtalare och kamera installerat på din enhet. Appar för platta/smartphone: Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jitsi.meet&hl=sv Apple: https://apps.apple.com/us/app/jitsi-meet/id1165103905 Ni som sitter på Windows-/Mac-/Linux-PC ansluter via länken ovan (https://meet.jit.si/SK3GA) Några enkla rekommendationer och regler för effektiva onlinemöten hittar du här; https://sa3bpe.se/2020/04/enkla-regler-for-effektiva-onlinemoten/ Väl mött!
Författare: SA3BPE
Läs mer

Digital träff 6/4

Du kommer till webbläsarmötet här; https://meet.jit.si/SK3GA Du klickar bara på länken och vips så är du med. Se till att du har mikrofon, högtalare och kamera installerat på din enhet. Appar för platta/smartphone: Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jitsi.meet&hl=sv Apple: https://apps.apple.com/us/app/jitsi-meet/id1165103905 Ni som sitter på Windows-/Mac-/Linux-PC ansluter via länken ovan (https://meet.jit.si/SK3GA) Några enkla rekommendationer och regler för effektiva onlinemöten hittar du här; https://sa3bpe.se/2020/04/enkla-regler-for-effektiva-onlinemoten/ Väl mött!
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter