sk3ga-ssa-slogan
Varmt välkommen till Hudiksvalls Sändareamatörer - SK3GA's nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA
SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Pga rådande pandemi är det obligatorisk anmälan till medlemsmötet 12/10. Se nedan för proceduren kring detta...

Medlemsmöte 12/10

Dags för medlemsmöte i SK3GA. Kom till klubben och diskutera, vi lyssnar på dig som medlem. Pga rådande pandemi kan vi bara ha 7 st på plats i lokalen, därför är det obligatorisk anmälan via länken nedan! Ange i anmälan om du kommer delta via Jitsi (online) eller fysiskt på plats! http://simplesignup.se/private_event/172786/946b43b37b Väl mött!

Författare: SA3BPE

Läs mer

Öppet Hus & Online på Jitsi 5/10

Vi har öppet hus och är online på Jitsi. Primär Jitsi: https://meet.jit.si/SK3GA Sekundär Jitsi: https://jitsi.sm2ampr.net/SK3GA Vi träffas och pratas vid utan program. Välkommen!

Författare: SA3BPE

Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter linkedin