sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA


SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Här nedan hittar du senaste inläggen på hemsidan...

DMR-terminaler

*** Intressekoll *** Kollar intresset för DMR-terminaler. Undertecknad har idag fått pris på lite olika radioalternativ där man genom sitt köp bidrar till det som inte användarna ser, nämligen servar och annan IT-infrastruktur för DMR-nätet. Alternativ 1: Monobandsradio MD380 UHF Frekvensområde, RX 400-470Mhz Frekvensområde, TX 400-470Mhz Uteffekt 1/5W valbart Kanalsteg 25/20/12.5 KHz Drivspänning 7,2 V (batteri) Storlek 131x61x36mm Vikt 260 …
Författare: SA3BPE

Nyheter kring VHF & UHF

*** FYI *** Det råder nu lite organiserat kaos på klubben gällande VHF & UHF. Vi har fått en ny repeater på VHF och en ny repeater på UHF. Den på VHF är en multimode repeater som går på FM och DMR. UHF-repeatern är en ren DMR-repeater. Vi har tyvärr tillfälligt stängt ner RV62 (R7) samt hotspoten för D-Star. De …
Författare: SA3BPE

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter
MailPoet