sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA


SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Här nedan hittar du senaste inläggen på hemsidan...

Ny rysk hackspett QRV

Försvarsdepartementet i Ryska federationen berättade om kapaciteten hos den nya radarn "Container".  Ett unikt komplex för upptäckt över horisonten och kan spåra luftobjekt på ett avstånd av nästan tretusen kilometer. Läs mer på (ryska); https://tvzvezda.ru/news/opk/content/201812011332-ji3h.htm?fbclid=IwAR27b8KTaaSxbCGb_k6WMx03L1YQrpB-oglsP_a5-z-5yIhWGWfITHuQHdI Vi får hålla koll på kortvågen och se om denna nya hackspett stör våra amatörradioband. Enligt uppgift ska denna hackspett vara lokaliserad i den ryska delrepubliken …
Författare: SA3BPE

D-Star - SK3RHU QRV

SK3RHU-B är åter QRV efter en tid av QRT. Läs mer om SK3RHU-B här; https://sk3ga.se/digitalt/d-star/
Författare: SA3BPE

Evenemangskalendern

forts. DMR

Vi tar upp diverse spörsmål som kommer upp i den nya spännande världen DMR. Väl mött!
Författare: SA3BPE
Läs mer

Lussefika på GA

Den 12 december kör vi lussefika på GA. Det serveras glögg, kaffe och pepparkakor. Välkommen! 73´s
Författare: SA3BPE
Läs mer

Mellandagsmeeting

Vi kör en traditionsenlig mellandagsmeeting på GA. Vi smälter julmaten och har tomten varit riktigt snäll kan vi ju ta med de nya prylarna och visa upp. Väl mött och varmt välkommen! 73´s
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter
MailPoet