sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA


SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Här nedan hittar du senaste inläggen på hemsidan...

God Jul & Gott Nytt RadioårSK3GA önskar ALLA en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Radioår!

73's

Författare: SA3BPE

Evenemangskalendern

Mellandagsmeeting

Vi kör en traditionsenlig mellandagsmeeting på GA. Vi smälter julmaten och har tomten varit riktigt snäll kan vi ju ta med de nya prylarna och visa upp. Väl mött och varmt välkommen! 73´s
Författare: SA3BPE
Läs mer

Kassören har ordet


Kassören låter hälsa att det är nu dags för inbetalning av medlemsavgift för 2019. Se mer om medlemsavgifter här; https://sk3ga.se/om-sk3ga/medlemsservice/medlemmar/

Vi hälsar såväl nya som gamla medlemmar välkomna!

//
Kassören

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter
MailPoet