sk3ga-logo
Varmt välkommen till SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörers nyhetsbrev!
Du som får detta utskick finns i SK3GA's databas över e-postadresser, vill du i framtiden inte ha fler utskick från oss så avslutar du din prenumeration under knappen "Avlsuta" längst ner i detta utskick. Vi ber i sådana fall om ursäkt för ev. besvär detta orsakat dig!
Vi har öppet hus varje helgfri måndag & onsdag (onsdagar fokuserar vi på digital amatörradio & utbildning) kl 19.00 i vår klubbstuga på Kapellgatan 3, Hudiksvall.
Välkommen!
73 de Styrelsen SK3GA


SK3GA har anpassat verksamheten enligt GDPR och vår integritetspolicy hittar du här; https://sk3ga.se/integritetspolicy/

Här nedan hittar du senaste inläggen på hemsidan...

Medlemsavgift 2019

Då var det dags igen att betala in medlemsavgiften till Sveriges trevligaste amatörradioförening (om vi får beskriva oss själv).

Är du intresserad av teknik och amatörradio? Då är du varmt välkommen som medlem hos oss i SK3GA.

Medlemsavgiften är för närvarande 75 kronor om du är 25 år eller yngre, är du äldre är den 200:-

Kika gärna runt på hemsidan bland alla våra faciliteter och möjligheter!

Klubbens bankgiro är 655-5247. Glöm inte bort att märka inbetalningen med din signal eller för- & efternamn.

Övriga frågor/kontakt: info@sk3ga.se

Välkommen!

Författare: SA3BPE

Evenemangskalendern

Årsmöte 2019

25/2 - 2019 är det dags för sedvanligt årsmöte för SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer. Glöm inte att betala in medlemsavgift för 2019 innan årsmötet. Väl mött!
Författare: SA3BPE
Läs mer

AMATÖRRADIONYHETER

Senaste nytt på hemsidan läser du alltid här; http://sk3ga.se/nyheter/
Du kan även läsa de senaste amatörradiorelaterade nyheterna via SK3GA's RSS-flöde som du hittar här; http://sk3ga.se/nyheter/ham-radio-news-rss/ Nyheterna kommer från hela världen och det finns alltid något nytt och spännande att läsa.
Syfte och mening med detta nyhetsbrev är att sprida information om vad som händer i SK3GA - Hudiksvalls Sändareamatörer och vår verksamhet.
Mer info om SK3GA hittar du på vår hemsida http://sk3ga.se Saknar du någon information på vår hemsida eller vill tipsa oss om intressanta saker som rör vår hobby? Mejla i sådana fall detta till info@sk3ga.se så gör vi vårt bästa för att få med detta.
facebook twitter
MailPoet