Integritetspolicy

  1. Insamling av information
    Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats, loggar in på ditt konto, gör ett köp, deltar i en tävling och/eller när du loggar ut. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och/eller amatörsignal.

Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

 

  1. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
  • Tillhandahålla anpassade annonser
  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
  • Visa bilder och/eller ljudupptagningar från våra aktiveter – här gör vi bedömningen att det är fråga om en intresseavvägning. Du har alltid möjligheten att ex.vis få en bild raderad eller maskerad om du finns med på denna. Skicka ett mejl med de uppgifter du vill ha korrigerade eller maskerade till info@sk3ga.sesamt en länk till det material som du anser kränker din integritet.

 

  1. E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

 

  1. Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vår förening, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

 

  1. Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

 

  1. Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

 

  1. Samtycke

Genom att använda vår webbplats och/eller blir medlem i föreningen godkänner du vår integritetspolicy.

 

  1. Dina rättigheter

Dina rättigheter

 

  • Vid klagomål på föreningens behandling av dina personuppgifter har du rätt att vända dig till Datainspektionen.
  • Du har rätt att erhålla en kopia på de personuppgifter som föreningen behandlar. Viktigt att känna till är att du när som helst kan skicka e-post till info@sk3ga.se för att få ut de personuppgifter vi har om dig. Vi svarar detta inom 30 dagar.
  • Du har rätt att få veta vilket ändamålet är med föreningens behandling av dina personuppgifter.
  • Du har rätt att få eventuella felaktiga uppgifter korrigerade.
  • Du har rätt att under vissa omständigheter få dina uppgifter eller delar av dina uppgifter raderade.

 

För mer info om hur SSA behandlar personuppgifter: http://www.ssa.se/ssa-och-dataskyddsforordningen/

Mer info om GDPR, nya dataskyddsförordningen som träder i kraft 2018-05-25 hittar du här: https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/