Xnytt

RSS Senaste nytt från Xnytt

 • Söderala: Inbrott på Rosenvallskolan 18 september, 2017
  Under helgen utsattes Rosenvallskolan i Söderala utanför Söderhamn för ett inbrott. I samband med inbrottet stals 21 elevdatorer, 2 projektorer samt en mobiltelefon från lokalerna för fritids samt årskurs ett och två. Polisen kommer nu att utreda händelsen. Inlägget Söderala: Inbrott på Rosenvallskolan dök först upp på Xnytt.se.
 • Gävle: Bilbrand vid Sätravallen 17 september, 2017
  Vid kl 21:50 på söndagskvällen larmades räddningstjänsten till en bilbrand vid Sätravallen i Gävle.  På plats visade det sig brinna för fullt i en personbil som stod på en grusplan. Då det är vattenskyddsområde uppger räddningstjänsten att man kommer låta bilen brinna upp under kontrollerade former. Inlägget Gävle: Bilbrand vid Sätravallen dök först upp på […]
 • Gävle: Bil körde in i mitträcket 17 september, 2017
  Strax före kl 16:00 på söndagen larmades ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 mellan Gävle och Hagsta. Det var i höjd med Skarvberget som en personbil kört in i mitträcket. I fordonet färdades en person som enligt Emma Axelsson, inre befäl på Gästrike Räddningstjänst, klarade sig utan skador. Inlägget Gävle: Bil körde in […]
 • Söderhamn: Man föll i ån – Påträffades drunknad 17 september, 2017
  Strax efter kl 21:00 på lördagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Söderhamnsån i centrala Söderhamn med anledning av att en person eventuellt ramlat i vattnet. Under kvällen och natten har polisen och räddningstjänsten sökt efter personen i fråga utan resultat. På söndagen anslöt Kustbevakningen till platsen för att hjälpa till i sökandet. Vid 13-tiden […]
 • Ljusdal: Bil körde in i stolpe 16 september, 2017
  Vid 22-tiden på lördagskvällen larmades ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på väg 84 i Ljusdal. Det var i höjd med Kläppa som en personbil kolliderat med en lyktstolpe. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. Inlägget Ljusdal: Bil körde in i stolpe dök först upp på Xnytt.se.
 • Runemo: Brand i flisanläggning 16 september, 2017
  Vid kl 19:45 på lördagskvällen fick räddningstjänsten larm till en fastighet på Kasernvägen i Runemo med anledning av rökutveckling från en flisanläggning. Det visade sig att man haft någon form av bakeld i pannan varpå rökutveckling uppstod. Efter att ha skottat undan flis och kontrollerat med värmekamera kunde räddningstjänsten lämna platsen. Inlägget Runemo: Brand i […]
 • Valbo: Dement kvinna försvunnen 16 september, 2017
  Polisen sökte på lördagen efter en 85-årig dement kvinna som vid 11-tiden försvunnit från Smäckstigen i Valbo. Kvinnan påträffades senare under kvällen vid liv och hon fördes till sjukhus för kontroll. Inlägget Valbo: Dement kvinna försvunnen dök först upp på Xnytt.se.
 • Skutskär: Bilbrand på väg 76 16 september, 2017
  Strax före kl 14:00 fick räddningstjänsten larm gällande en bilbrand på väg 76 i Skutskär. Det aktuella fordonet hade börjat brinna under färd och räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden. Inlägget Skutskär: Bilbrand på väg 76 dök först upp på Xnytt.se.
 • Storvik: Häst fastnade i hästtransport 16 september, 2017
  Vid 13-tiden på lördagen larmades räddningstjänsten till Näsbysjöns rastplats i Storvik med anledning av att en häst fastnat i en transport. Hästen som fått bommen under sig kunde hjälpas loss efter cirka fem minuter. Då hästen fått lättare skador kallades även veterinär till platsen. Inlägget Storvik: Häst fastnade i hästtransport dök först upp på Xnytt.se.
 • Gävle: Mopedolycka vid Slottstorget 16 september, 2017
  Vid 11-tiden på lördagen inträffade en singelolycka med en moped vid Slottstorget i Gävle.  En mopedist hade av okänd anledning kört in i en lyktstolpe. Polis, ambulans och räddningstjänst åkte till platsen men dessbättre klarade sig mopedisten utan skador. Inlägget Gävle: Mopedolycka vid Slottstorget dök först upp på Xnytt.se.