Om SK3GA

Hudiksvalls Sändareamatörer - SK3GA. Föreningen för dig som gillar amatörradio.

SK3GA – Hudiksvalls Sändareamatörer SK3GA är en ideell förening med verksamhet i Hudiksvall. Verksamheten kretsar runt vår gemensamma hobby - amatörradio. Vi driver gemensamma resurser såsom repeater, modern HF-station, APRS, AIS, D-Star, ADS-B-mottagare, SDR-mottagare och anordnar aktiviteter såsom fielddays, radiosamband, studiebesök och föredrag som berör vår hobby.

ssf-logoFöreningens inventarier är märkta och registrerade i SSF Stöldskyddsregister.

Om oss

Vi träffas varje helgfri måndag kl 19.00 i vår klubblokal på Kapellgatan 3, Hudiksvall. Är du intresserad av att hälsa på oss eller göra ett studiebesök utöver våra öppet hus så går detta bra. Mejla till info@sk3ga.se så bestämmer vi tid och datum. Välkommen!

Hitta till oss!

Vill du ta Amatörradiocertifikat? Tveka då inte att höra av dig till info@sk3ga.se så hjälper vi dig med detta.

Medlemsavgiften är för närvarande 75 kronor om du är 25 år eller yngre, är du äldre är den 200:-

Klubbens bankgiro är 655-5247.

Övriga frågor/kontakt: info@sk3ga.se

Du kan även nå oss via Skype: sk3ga-hudik

En övergripande beskrivning av amatörradio finner du HÄR.

Mer om oss och vår verksamhet får du i menyerna längst uppe på sidan.

Kontakta oss här!
* = Obligatoriska fält