Repeatergrupp

storberget-sk3ga-repeatersite

Repeatergruppen i SK3GA – Hudiksvalls Sändareamatörer ansvarar för föreningens digitala utrustning så som servrar, 5 GHz-länkar, SDR, D-Star, Echolink, repeatrar, AMPRnet, ADS-B, APRS, AIS-mottagare med mera.

Vi sköter drift och underhåll av klubbens digitala och analoga resurser på HF, VHF, UHF & SHF. Allt för att du som radioamatör ska få ut så mycket som möjligt av din hobby. Vi arbetar även aktivt med det vi kallar Amatörradio 2.0, dvs vi ser möjligheter i ny teknik och är inte rädda för att blanda analogt med ny digital teknik.

Vill du vara med och utveckla föreningen och hobbyns digitala sida? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

SK3GA’s repeatergrupp består idag av SM3ULU, SM3NSM & SA3BPE, tillsammans skapar vi förutsättningar för en helt ny era inom hobbyn. Vi arbetar utifrån Föreningen Sveriges Sändareamatörers rekommendationer för att minimalt störa andra experimenterande radioamatörer som håller på med liknande verksamhet som oss.

Välkommen att använda uppsatta resurser när helst du vill och vill du veta mer om vad vi experimenterar med hör bara av dig till info@sk3ga.se Givetvis går det bra att höra av sig om du som medlem i föreningen saknar något mode eller resurs så kikar vi på det, vi är alltid öppen för nyheter!

Välkommen!

73 de Repeatergruppen – SK3GA